In balans met lichaamsgerichte therapie

De praktijk van Yvonne Steyger is aangesloten bij:
- SBLP Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho) therapie.
- Nederlandse Vereniging voor Postural Integration en Energetic Integration
   Therapeuten NVPIT
- RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
- Wkkgz geregeld bij CAM Coop klachtenregeling

Vergoeding van zorgverzekeraars?
De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Check voor meer informatie uw aanvullende polis.

Resultaatgerichte therapie
Breng uw lichaam weer in balans met resultaatgerichte therapie bij klachten zoals:
Oververmoeid, spanningsklachten, hoge bloeddruk, stress, depressie, slechte spijsvertering, hernia, migraine, schildklierproblemen, relatieproblemen, trauma’s, inzicht krijgen in verdedigingsmechanisme, te weinig energie, burnout, angststoornissen e.a.
Door de informatie te gebruiken, die in het energieveld ligt opgeslagen en het lichaam te observeren waarin de waarheid ligt is deze lichaamsgerichte therapie gericht op het oplossen van het probleem.

Energietherapie, Trauma therapie, Healing with sound (stemvorken) zijn doelgerichte behandelingsmethoden om het genezingsproces in gang te zetten.

Bij Intuïtieve massage wordt er aandacht gegeven aan het lichaam daar waar nodig is. Vastzittende patronen komen los en dit helpt weer bij het genezingsproces.

Vaak krijg ik cliënten, die al eerder zijn behandeld door therapeuten, maar ze zijn niet van hun klachten af.
Door inzicht te krijgen in hun energieveld en waar de blokkades zitten, heeft het voordeel dat de cliënt vooruitgang boekt, aangezien we kunnen werken aan het probleemgebied.
Wel is belangrijk dat de cliënt gaat ontdekken, waarom bepaalde gebieden zijn geblokkeerd, dit om het probleem te kunnen begrijpen en ervan te genezen.
De cliënt komt voor genezing en door deze effectief werkende behandelingen zal geluk en gezondheid het resultaat zijn.