Wat is healing with sound?
Healing with sound is een behandeling dat lijkt op acupunctuur, maar dan met speciaal ontwikkelde stemvorken, die geplaatst worden op acupunctuurpunten, die toegang geven aan de meridianen en het chakrasysteem.

De stemvorken met verschillende tonen worden geplaatst op het lichaam. Dit geluid vibreert en gaat diep in het lichaam, geluid reist 4 x sneller in water en het menselijk lichaam, wat voor bijna 70% uit water bestaat, reageert hier perfect op. Het lichaam resoneert op het geluid op een diep cellulair level en heeft invloed op de intelligentie van de stamcel, wat kan leiden tot herstel en balans.

In Amerika wordt sinds 1995 met deze stemvorken gewerkt door o.a. acupuncturisten, therapeuten, chiropracticers en andere healers. Er is bewezen door case studies dat het een uitstekend effect heeft op o.a. chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk, slechte spijsvertering, hernia, trauma, astma, allergie, depressie, migraine, stress e.a.

De ervaring leert dat werken met stemvorken een helende werking heeft op diepe beschadigingen en blokkades. Deze methode heeft de capaciteit energie weer te laten stromen.

Ik ben geïnteresseerd in een consult >