Wat is energie therapie?
We herhalen telkens weer onze patronen, die we zo wanhopig willen vermijden tenzij we gaan inzien dat de “issues” in ons leven in ons lichaam en energieveld zijn opgeslagen. De combinatie van een uitgebreid consult met een lichaamsgerichte therapie is dan ook zeer krachtig, aangezien er aandacht wordt gegeven aan wat het lichaam ons verteld, waardoor er herstel kan plaatsvinden.

 

Tijdens het eerste bezoek wordt de achtergrond en huidige klachten van de cliënt besproken en vastgelegd. Gedurende dit interview wordt informatie verzameld over de belangrijkste problemen en wordt er gelet op o.a. lichaamsbouw, stemgeluid en het energieveld.

Na de intake volgt er een chakra diagnose, bij deze energielezing wordt er gekeken naar de levensinformatie, oude patronen en onverwerkte emoties. De therapeut benoemt belemmeringen maar ook sterke kanten. Dit kan opheldering en inzicht geven in de huidige levenssituatie. Afhankelijk van wat er gedurende het gesprek of tijdens de behandeling naar boven komt, worden er verschillende healingstechnieken toegepast. De therapeut spoort energieverstoringen op en herstelt de balans van uw energieveld. De behandeling stimuleert het zelfhelende vermogen, deze harmonisering wordt vrijwel direct ervaren.

Ik ben geïnteresseerd in energie therapie >